Samarbejdspartnere

Naturen omkring Ebeltoft

top_natur_mols_bjerge

Ebeltoft ligger i en af Danmarks Nationalparker; Nationalpark Mols Bjerge. Området omkring Ebeltoft indeholder noget af det smukkeste og mest unikke natur i Danmark.

Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge er opkaldt efter områdets bedst kendte naturområde: Mols Bjerge - men Mols Bjerge dækker kun en lille del af den samlede nationalpark. I alt dækker området et landareal på cirka 150 km2 og 30 km2 hav. 

Landskabet varierer i stil med store bakkedrag, der hæver sig helt op til 137 meter over havoverfladen- og forskellige naturtyper som heder, skov, moser, græsningsarealer og spændende kystnatur, med fine badestrande, fiskevand og gode muligheder for sejlsport.

I Mols Bjerge er der mulighed for at vandre, ride, deltage i guidede ture og friluftsaktiviteter eller besøge de mange seværdigheder.

Læs mere på Nationalparkens hjemmeside her

Hundeskov i Ebeltoft

Egedalskov
Elsegårdevej 11, 8400 Ebeltoft
GPS: 56.1872400,  10.6904940
Indhegnet: Ja

Indhegnet hundeskov i en Bøgeskov udenfor Ebeltoft på 3 hektar (svarer til 6 fodboldbaner). Hundeskoven er indhegnet med et 1,7 meter højt vildthegn med selvlukkende låger.
Der er pakering på Elsegårdevej overfor Ebeltoft Rideskole.
Egedal hundeskov har også en mindre indhegning til hvalpe, hvor de helt små eller unge hunde, kan løbe frit under rolige forhold.

Ellemandsbjerget - Helgenæs
Adresse: Ellemandsvej, 8420 Knebel
GPS: 56.1218420,  10.5237960
Indhegnet : Nej

Hundeskoven ved Ellemandsbjerget består af et meget afveklende område, hvor du både kan opleve skoven og en fantastisk udsigt.
Højdepunktet er naturligvis Ellemandsbjerg, som rejser sig 99 m over havet og i klart vejr giver udsigt til Aarhus, Tunø, Samsø, Sejerø, Sjællands Odde, Hjelm og Ebeltoft.
Vær opmærksom på at der er mange dyr i skoven.