Sportigan

Adelgade 50
8400 Ebeltoft
86 34 27 72

Egen hjemmeside >>
Find på kort >>

Sportigan Danmark er Kædecenter for over 100 sportsforretninger i Danmark – der alle har Sport, Sport, Sport – som slogan.

Bliv medlem af Sportigan Danmark - som er en profileret sportskæde af selvstændige sportsforretninger.

Med vor opstart i 1989 er vi ikke landets ældste kæde – men en kæde med god og solid fremdrift – med en lang række af stærke fordele for Sportigan forretningerne og deres kunder.

Sportigan Danmark er 100% ejer af Sportigan Udvikling A/S – hvorfra der i udstrakt grad etableres såvel generationsskifter som nyetableringer af sportsforretninger – et vækstcenter med optimal focus på finansiering og drift af sportsforretninger.

Med en markant stor tilslutning fra medlemsforretningerne – har man udover fællesskab, udviklingsstrategier m.v. - daglig adgang til gennemfakturering, meget fordelagtige prisbetingelser tillige med optimerede leverings- og betalingsbetingelser samt stærke uddannelser til medarbejdere og indehavere – hvilket således sammen med Kædecentrets medarbejdere udgør et væsentligt netværk for hver enkelt selvstændig forhandler i Sportigan kæden.

Derudover stiller vi veludviklet IT til rådighed – ligesom vi også fremover stiller stærke fysiske indkøbsfaciliteter til rådighed.

Udover alle disse goder – vil det til stadighed være dig selv som sportshandler, som bestemmer over varesortimentet i din egen butik.

Det er til enhver tid Sportigan Danmarks mål, at hverdagene hos hver enkelt sportsforretning skal være lette, og at det er mest professionelt at være medlem hos Sportigan.

Ring til Sportigan på 9816 1522 og få en personlig gennemgang med Knud Erik Andersen om de præcise muligheder og fordele, som i praksis kan komme dig og din forretning til gode.