Hos Walter

Stockflethsvej 13
8400 Ebeltoft
86 34 43 31

Egen hjemmeside >>
Find på kort >>

Siden 1992 har Hos Walter åbnet sine døre ud til de brostensbelagte gågader i Ebeltoft by. Dengang og frem til 2004 var det Walter Møller, der tog i mod kunder fra nær og fjern. Men i august var det nye tider i butikken, Karina og Kristian kom til og med grundig oplæring fra Walter selv, stod de på egne ben sidst på året 2004.

Hos Walter er et rigtig familieforetagende, og hvor Kristian er specialisten i vin er det Karina der ekspederer de mere eksotiske specialvarer, butikken også rummer. Kristian er uddannet i ´89 i en lille butik ved Vejle, mens Karinas kreative aner er grundlagt i Ikea.
Udover at møde Karina og Kristian i butikken, er også Karinas mor, Kirsten at finde bag disken.

Det der bliver lagt vægt på hos Walter er god betjening, som det hører sig til i en specialbutik, et godt varesortiment hele året og at der er lidt for enhver smag. Butikken fremstiller gavekurve efter eget ønske og sørger generalt for, at alle får det de kommer efter.
Akkurat som det altid har været i dem gamle butik. Desuden arrangeres der årligt vinfestival i byen, hvor Walter altid er en vigtig medspiller, sammen med de to andre arrangører.

Besøg webshoppen på www.hos-walter.dk