Vi spiser sammen i "Stations Caféen" - Reepark Safari

Fra: 31. maj 2017 16:30
Til: 31. maj 2017 19:00
Sted: Ree Park Safari Stubbe Søvej 15. 8400 Ebeltoft

I samarbejde med Ree Park Safari tilbydes lokale og turister en vild og magisk oplevelse. Vi skal med tog ud på den Amerikanske Savanne hvor vi kommer tæt på bjørne, ulve, og bisonokser!
Med på togturen følger en af Ree Parks dygtige guider, samt Turistforeningsmedlem Jørgen Knudsen, som fører toget for os på denne unikke togrejse. Jesper Stagegaard, direktør for Ree
Park, vil fortæller historien om, og fremtiden for parken.
Efter togturen spiser vi sammen i Stations Cafeen som tilbyder os en menu af Grillet Bison Kyllingespyd eller fileter, Ree Park pølser med ramsløg. Hertil spyd med grillede grønsager. Sæsonens salat. Coleslaw. Petitkartofler fra ovn. Barbecue sauce. Friskbagt brød, smør, dressing, Pris: 250. kr. indeholder indgangsbillet, togtur og spisning, og gebyr til Turistforeningen.
Egen adgangskort kan ikke benyttes til dette arrangement. Drikkevarer betales særskilt.
Du tilmelder dig ved at indbetale beløbet på Turistforeningens kontonummer i Sparekassen Kronjylland: 9360 0011127398 Med angivelse af navn og telefonnummer samt mailadresse.
Senest tirsdag d. 20. maj.
Du bestemmer selv hvornår du vil møde i Parken, men husk at blive afkrydset ved indgangen til Parken. Da indgangsbilletten er betalt kan du benytte lejligheden til at se de andre dyr i parken.
Husk du skal være på togperronen kl. 16.30 hvor toget afgår.
Mød blot op med godt humør og få et par hyggelige timer i selskab med dem du kender, og måske i særlig grad dem du ikke kender.
Har du spørgsmål kan du kontakte Turistforeningen på mail jorgen@ebeltoftturistforening.dk